resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 5045
    alanyaspor cisse'den, trabzonspor sörloth'tan çatır çatır katkı alırken bizim kendisi gibi isimli bir forvetten verim alamıyor olmamız fazlasıyla can sıkıcı. kadromuzda falcao gibi süper star bir oyuncu var fakat takım 2 maçtır** 4-6-0'dan hallice oynuyor. ki bu maçların ligin ilk 2 sırasında olan takımlarla olduğunu ve bizim şampiyonlar ligi kaderimizi çizeceği ortada.

    sahada olduğu her dakika bizim görüntümüzü değiştiriyor doğrudur. kaldı ki varlığı bile rakip defanslar için tehdit. fakat emre akbaba'nın 5 temmuz 2020 galatasaray trabzonspor maçında yaptığı servislerin ve top tutmanın yarısını bile ben bu zamana kadar falcao'dan maalesef görebilmiş değilim.

    kaldı ki en büyük dezavantajımız her ikili mücadele sonrası yerde kaldığında "acaba sakatlandı mı?" endişesi ve korkusu olacak. yaşı ile alakalı asla bir problemim yok, artık futbolcular için normal sayılan yaşlarda. o yüzden takımda tutmayı düşünüyorsak veya fatih hoca istiyor ise mutlaka güçlenmeli ve bu sakatlık problemine bir çözüm bulmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın