• 171
    gidenler

    falcao - 0
    feghouli - 4m
    luyindama - 10m
    babel - 1m
    linnes - 1m
    taylan - kira
    diagne - 6m
    mariano - 0
    okan - kira
    yunus - kira
    emre tasdemir - kira
    belhanda - 7m
    sekidika - kira

    gelenler

    nuri sahin - 0
    kenan karaman - 2m
    kaan ayhan - 6m
    emre kilinc - 0
    omar - 0
    trezeguet (veya muadili sag acik) - 8m
    irfan can - 8m
    dzyuba - 0
    babacan - 0
    onyekuru benzeri, savunma arkasina kosu atip savunmanin dengesini bozan skorer sol kanat forvet - kiralik 1m
    seri - kiralik 1m
    kuzyaev - 0
    arda - 0

    gidenler 29, gelenler 26 oluyor. ufak bir hata payi da var yani.

    kadro:

    muslera (babacan)
    omar (sener) kaan (emin) marcao (donk) saracchi (suleyman)
    seri (nuri)
    irfan (atalay) kuzyaev (omer)
    trezeguet (emre k) sol acik (kenan)
    dzyuba (adem)

    + ikinci forvet emre akbaba, ve oyuncu/antrenor arda turan.

    gerektiginde emre akbabayla ve kenan'la cok rahat 4-4-1-1/4-4-2 turevlerini oynayabilir. dzyuba ve muslera haric 11'in tamami 30 yas alti, 24 kiside toplam 6 oyuncu 30 yas ustu sadece. keske boyle bir donusumu gerceklestirebilsek. 11'e 9 yabanci yazdim ancak sezona zaten muslera sakatligiyla girilecek, sezonun ilerleyen bolumlerinde de suleyman formayi saracchi'den alabilir...

    pratikte tabii isler football manager'daki gibi yurumuyor. garanti gordugumuz mert hakan'i bile elimizden kacirmisken bu transferler kolay degil. kuzyaev icin marsilya haberleri almis yurumus durumda. dzyuba icin tottenham bile yaziliyor, bircok talibi olacak. belki villa kume dusmeyecek trezeguet'yi birakmayacak alternatif bulamayacagiz, belki gurbetcileri de fenerbahce'ye falan kaptiracagiz. elimizde ikna icin kullanabilecegimiz bir cl kozu da yok. ayrica oyuncu satmak konusundaki beceriksizligimiz dusunuldugunde belki de bu kaynagi yaratamayip maddi sebeplerden sorun yasayacagiz.

    yani isler bu kadar kolay olmayacak, belki bazi bolgelerde alternatifsiz kalacagiz. belki bazi bolgelerin revizyonunu 1 sene ertelememiz gerekecek, belhanda'yi, diagne'yi veya mariano'yu bir sene daha 11'e yazacagiz. veya istedigimiz seviyenin bir tik altindaki oyunculara razi gelecegiz. ancak geride biraktigimiz sezon net bir sekilde gosterdi ki artik cesur olmamiz ve bu kadroyu genclestirmemiz sart. nasil gecen kis muzmin sakatlari satip saglam bir omurga oturtmaya calistiysak ve bu hamlemizle sampiyonlugu aldiysak, gelecek sezon icin de yine aynisini yapmamiz sart. bu oyuncu toplulugu 3 yil icin kurulmustu dursun ozbek tarafindan, 2/3'le tamamladilar. artik yeniden yapilanma zamani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın