resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 963
    galatasaray'ın başına gelmesine karşı değilim. okan konusunda sergilememiz gereken zamanda omurgalı duruş sergiledik mi? hayır. zaten bu takıma dönmemesi gereken zaman topçu olarak döndü. arda konusunda sergiliyor muyuz? hayır. hem de taraftara rağmen. fatih terim de demirören gibi bir galatasaray düşmanıyla kader ortaklığı yaptıktan sonra bu takıma dönebildi mi? dönebildi.

    eee şimdi okan'a göstereceğimiz tavır neyin tavrı? hiç kimseye dik durmamışız. 2020'de teknik direktör okan'a karşı mı dik duracağımız tuttu. hayır bu gün arda galatasaray'a dönüyor olmasa dicem ki geçmişin üzerine sünger çektiler, artık hakedene hakettiği gibi davranacaklar. o zaman okan gelmesin tamam. yani benim dönemez dediklerimden bi emre belözoğlu dönmedi galiba bu takıma. bu mantığı anlamakta güçlük çekiyorum. okan gelmese bundan sonra millet "ulan galatasaray kapısı kapanacak, ben bunlara ayıp yapmayayım mı" diyecek?

    doğru zamanda galatasaray'a gelmesinde mevcut tavrımız çerçevesinde hiç bir sakınca görmediğim teknik adam. ne yani prensiplerimiz mi var sanıyorsunuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın