resim
Yuto Nagatomo
Takım:FC Tokyo
Mevki:Sol Bek
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Japonya
  • 2145
    bazi oyuncularla pandemi nedeniyle kontratlar otomatik uzatilirken, kendisinin neden bir anda veda ettigini anlamadigim karakterli adam.

    ligde 36-37’leri gorebilen oyunculardan eksigi oldugunu sanmiyorum. kesske butun dunya buna inansa gunlerinden birindeyiz yine. keske kendisiyle ve donkgibi oyuncularimizla altyapi oyuncularimiz arasinda saglikli bir ortam olustursak da altyapilizdan safi yetenekli adamlarla birlikte karakterli emekciler de yetistirsek.

    burdan cok kolay halledilebilirmis gibi duran bu tarz hayallerimizi reelde dikkati dagilmamis fatih terimden baska yapabilecek kimse yok maalesef, camianin ozel yapisindan dolayi. biliyorum ki boyle bir sey yapilsa, floryadaki her calisanin da bu insanlara destek olmasi vs vs lazim. zaten bizim bu oyuna dair en cok unuttugumuz nokta bunun gibi gorunmeyen faktorler. bundan dolayi hocadan baskasi bunu yapamaz. unarim ki yesil zemine veda etmeden once kuracak bir ornek yapi hoca. 90’li yillarin sonunda ulkeyi tarayip topculari bulan kisi, 20’lerde bunu artik sistem haline getirmek istiyordur diye dusunuyorum.

    neyse samurayla alakali yazmam gereken veda entrysi cok baska yerlere geldi ama uzuntumun gercekligini gostermesi acisindan bir bakima iyi oldu. hoscakal yuto!
App Store'dan indirin Google Play'den alın