resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 4084
    başlığına yazılanları görünce aklıma direk ''kör ölür badem gözlü olur'' geldi. kendisini çok net kötü bir futbolcudur. ve galatasaray takımında yeri yoktur. devre arasında bize geleceği ilk açıklandığında ilk devrede attığı golleri bir izleyeyim demiştim, 19-20 civarı golü vardı ve bunların %50 si penaltı, geri kalan %50'nin %80'i de neredeyse boş kaleye yuvarlanan toplardı. zaten bize gelip oynayınca da gerçekten bir numarası olmadığını görmüş olduk. ne top sürebiliyor ne orta sahaya duvar olabiliyor. sadece bir şekilde penaltı noktasından daha ileride hatta mümkünse altı pas içinde top kendisine gelecek ve o da son vuruşu yapacak. bunun yaptığını alt yapıdan herhangi bir forveti getirsek o da yapar hiç gerek yok kendisi ile uğraşmaya.

    bomboş bir topçudur. kendisini övenler herhangi bir takıma yönetici olsa transfermarkt'dan iki istatistik gösterilen her futbolcuyu bu iyi futbolcu diye satın alır sonra kulüp batırırlar.

    edit: bahsettiğim devrede attığı goller için(şu 20 golün sadece 4 tanesinde kendisinin ekstra kattığı bişeyler var geri kalanına beni de koysan ben de atarım onları) - https://www.youtube.com/watch?v=CNTpT8RXqqA

    bahsettiğim goller videodaki 5. gol(ki burada ne kadar bencil ve sorunlu olduğunu görebilirsiniz),6. gol, 14. gol, 15. gol(bunun da %80'i trezeguet'e yazar ya neyse).
App Store'dan indirin Google Play'den alın