resim
Jesse Tamunobaraboye Sekidika
Takım:Sabah FK
Mevki:Sol Kanat
Yaş:28
Boy:1.74
Uyruk:Nijerya
  • 452
    mevkilerinden biri forvet olan genç oyuncumuz. şimdiye kadar* hep kanatta kullanmaya çalıştık kendisini ve beklenileni pek veremedi. bir maçta forvet olarak görmek isterim; ancak bu maç 28 haziran 2020 istanbul başakşehir galatasaray maçı olmamalı. evet başakşehir'in stoperleri hızlı sayılmaz ama başakşehir öyle arkasında boşluk bırakıp pozisyon veren bir takım değil. bu yüzden jesse'lik bir rakip değil bence. başakşehir'in stoperleri fizikli stoperler. stoper ikilisinin arasında varlığı farkedilmez. sahadan silinir gider. bize daha fizikli biri lazım. şu an eldeki oyunculardan bunu karşılayan isim donk gibi görünüyor. özellikle duran toplarda donk'u çok defa kullanacağız bence.

    elbette başakşehir maçında kendisi de bir forvet seçeneği ve şu an için forvette başka bir seçenek yok gibi. donk'u forvet oynatsa stoper'e kimi koyacağız mesela?

    başakşehir'e karşı 4-6-0 dizilişiyle başlarsak şaşırmayalım bence. ve bu dizilişte bir yerlerde jesse kullanılabilir. ilk 11'de olmasa da ilerleyen dakikalarda işimize yarayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın