resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 675
    - fenerbahçe ortasaha rotasyonunu güçlendirmek için bonservisi elinde kalburüstü bir yerli oyuncuyla anlaşmak isteyebilir. bunda sorun yok. zaten kısıtlı olan maaş bütçelerini takıma çağ atlatmayacak bir oyuncuya gömmeleri onların problemi.

    - mert hakan kardeşimiz kendisine daha çok para teklif eden takımı tercih edebilir. bunda da sorun yok. imzaladığı ön protokolü bir yana koyarsak, koskoca galatasaray kulübüne verdiği sözden dönmesi de onun problemi. hatta fatih terim gibi bir teknik direktörle çalışmaktansa teknik direktörü bile belli olmayan, volkan demirel ile emre belözoğlu'nun oyuncağı haline gelmiş olan sirke gitme tercihi de onun problemi. zerre takmıyorum.

    şimdi bu iki madde problem değil ama benim için problem olan kısım şu: lafı eğmeden bükmeden direkt söyleyeceğim. kardeşim sen gerizekalı mısın? madem senin bir fiyatın vardı ne diye o zaman aylardır cimbombomun çocuğu ayağı çekiyorsun? lan yapma hiç o hareketleri, sezon sonu at fener'e imzayı, en fazla yönetim beceremedi derim. demek tamamen sahteymiş o hareketler. demek fener araya hiç girmese ve sen bize gelsen baya baya bu sayhe hareketlere kanıp cimbombomun çocuğu çekecektik biz sana. hayırlı olmuş vallahi. birader gittin erol bulut'un önüne kaydın sen yahu? şimdi o adam büyük ihtimal teknik direktörün olacak senin. e antrenmanda da o sana kayar artık herhalde, ne diyeyim? iyi ki olmamış ve biz seni adamdan saymamışız. yıllar süren bir sahte sevgi olacakmış belli ki. geçmiş olsun kardeşim. belki gerçekten de galatasaraylıydın ancak bu formayı giyme hakkını ömür boyu kaybettin sen. sana hayatında mutluluklar dilerim ancak şunu unutma karşı tarafta iki maç kötü performans göstersen hemen o erol bulut'un önünde kaydığın anın fotografları, felipe melo paylaşımlarını, facebook'ta takip ettiğin fener ağlama sayfasını ağzına ağzına yapıştıracaklar. bu riski de aldığına göre milyonlarınla sana mutluluklar güzel kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın