• 423
    macin kaybetilmesinde alper ulusoy kadar,fatih hocanin hatasi vardir.

    1-) 3-1 ondesin,selcuk orta sahaya giriyor ve seri tek basina kaliyor. geriye yaslanmak zorunda kaldik. seri macin yildizi ve tek basina kaldigi yerde,dikkat edin uzun vurmaya calisti onyekuru’ya ama adam o kadar yoruldu ki, paslar saga sola dagildi.selcuk inan bizi 9 kisi oynatti.
    2-) taylan,stoperde oynamasi ahmet caligin stoper oynamasi kadar rezalet. emin bayram en kotu iki kafa topuna vururdu. taylan her ne kadar daha tecrubeli olsada,geriye yaslandigimiz her kafa topuna vurduttu.
    3-) hakemin iki tane macin skoruna direk etki eden hatasi var. bakin direk diyorum. hani soyleydi,boyleydi degil. 2. gol kesinlikle ofsayt ve 6 saniye kurali uygulanmasi. bu iki hata bizim iki gol yememize sebep oldu.

    jesse ve jimmy durmaz degisikligine kizmiyorum. soso artik kosmuyordu ve belhanda sarisi vardi. falcao sakatliginda elinde baska oyuncu kalmadi.

    macin ozeti rezil bir takima karsi puan kaybettik. esasinda sezonun ozeti degil mi?. ankaragucune verilen son saniye puani. malatyada birakilan puan veya konyaspora birakilan puan. bu uc takimda ligin dibinde veya dibine yakin olan takimlar,esasinda bizim teknik ekip ayni hatayi hep yapiyor. geriye yaslaniyoruz ama defans yapacak adamimiz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın