• 420
    özetini sakin kafayla tekrar izlediğim maç. maçı 3-1'e getirene kadar çok çok büyük bir hata yapıldığını düşünmüyorum. ahmet çalık'ın kırmızısı doğru yapacak bir şey yok. ama özellikle antep'in 2. golünde ofsayt verilebilirmiş. daha beteri 19 haziran 2020 ankaragücü başakşehir maçında verildi ve ankaragücü'nün 2-0 öne geçmesi engellendi. neyse 3-2'den sonra antep daha gümbür gümbür gelmeye başladı, golü de buldular ama var'dan döndü faul nedeniyle, bu da doğru karardı.

    gelelim maçın kırılma anına, maç boyunca iyi oynadı ama son anda yaptığı o saçmalık 2 puana mal oldu. kimden bahsettiğim ortada, okan kocuk. 18 saniye elinde tutmuş topu, ben doğru olduğunu düşünüyorum kararın, özellikle antep cephesi itirazlarını arttırınca hakem düdüğü ağzına götürmüş, zaten okan da fark ettiği anda topu dikmiş ama geç kalmış. karar üzerine tartışabiliriz, yanlış olduğunu da söyleyebiliriz, itirazım yok ama o anki atmosferde hakem itirazlardan da etkilenmiş, bu kesin.

    çift vuruşu kötü kullanmış antep. tam topu kaptıracaklarken sekidika'nın saçma faulü. diyecek hiçbir şey yok. ne gereği var? maalesef o da doğru. müdahale gelmese alıp topu yürüyecek bizim futbolcular çünkü antep çok kötü bir organizasyon gerçekleştirmiş.

    maçtaki en büyük hatanın 21 haziran 2020 galatasaray gaziantep fk maçında galatasaray'ın yediği 2. gol olduğunu düşünüyorum. büyük bir hata. diğerleri çok da büyük hata değil bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın