• 406
    çıkan kadro sadece golü düşünebilecek bir kadroydu. nitekim ilk yarı 2-1 bitse de özellikle kontralarda çok ciddi pozisyonlar verdik. bunun nedeni defansif yönü ağır basan tek bir tane bile orta alan oyuncumuzun olmamasaydı. ilk yarı risk alıp skoru almışken ikinci yarı yeterli birileri ile orta alanda direnci arttırmalıydık. yapmadık. sonra da işte durum buralara kadar geldi. hakem falan demeden önce kendimizde de suç aramak lazım.

    younes belhanda... daha ilk yarıda aslında oynamak istemediği belliydi. yani hal ve hareketlerinden anlıyorsunuz zaten adam oynamak istemeyince. ilk golde beraber kafa topuna çıkması gereken rakibin sadece yanında dikilmesi ile zaten belli olmuştu, neymiş; itilmiş! o kadar itilince oynamayacaksan futbolu bırak. ayrıca topun kornere çıkmasına da o neden olmuştu sanırım. bir gol attı şükür dedik, ikinci yarıda bu sefer takımı 10 kişi bıraktırdı. bir maçta suçlu aramayı hiç sevmem. bana göre kaybedilen maçlar hatalar silsilesinin sonucudur. bugün de öyledir ve belhanda bu hatalar silsilesinde maalesef en çok payı olanlardan biri.

    emre akbaba desen maç boyu bir şey oynamadı. sofiane feghouli'ye kızılıyor da bu adam kanat mı oynasın orta sahaya gelip oyun mu kursun gol mü atsın asist mi yapsın. virüs dönemini çalışmadan geçirdiği söylenen feghouli çalıştığı söylenen belhanda'dan iyi. hücumda yardımcı olması gereken diğer iki kişi çok daha etkisizdi feghouli'ye göre.

    selçuk inan neden oyuna girer? bir kez daha gördük ki artık hiçbir şey yapamıyor. eskiden yine kalçasını rakibe dayar, top saklar; faul alırdı. o bile yok artık. bu sadece bu maça özel de değil, daha önce de gördük. tamamen bitmiş. oyunu tutması için giriyor anladım da tutamıyor, tutamayacak da. kaçıncı defa başımızın yanması gerekiyor daha?

    taylan antalyalı'ya güvenip emin bayram'a güvenmemesini anlayabilirim hocanın. sonuçta ozan muhammed kabak da ciddi hatalar yaptı ilk maçlarında. ligin ilk maçları olsa oynardı, maç 3-1 devam etse bence yine girerdi bir 10 15 dakika izlerdik ama şu haftada bu riskin alınmamasını anlayabilirim.

    okan kocuk'a da kızamıyorum. kaleci dediğin oynadıkça form tutar, kenarda bekleyerek değil. tecrübeli bir yedek bu anlamda daha iyi bir tercih olur yedek kaleci adına. çok bir şey beklemiyordum zaten ama fena da oynamadı gerçi. yediği ikinci gol hatalı ve basitti, buna rağmen iki güzel top çıkardı. keşke kazansaydık, morali yerine gelseydi sonraki haftalar için. şimdi hep o üçüncü golü düşünecek.

    bu saatten sonra aha vaha gerek yok. geçen hafta da dediğim gibi şampiyonluk zaten omurganın bozulmasıyla gitti. kalemiz, stoperlerimiz ligin en iyisi diyorduk; kimse kalmadı. orta alandaki bir oyuncuyu mecburen iki maçtır stoper oynatıyoruz, o kısım da yara aldı. bu kadar şey bozulunca oyun da aksayacak elbette. as stoperlerle oynadığınız oyunu çıkıp ahmet yılmaz çalık'la da oynayamazsınız. mario lemina orta alandaki tek sert diyebileceğimiz oyuncuydu. onu stopere çekip orta alanın yumuşak kalmamasını bekleyemezsiniz. bu sene şampiyon olamayacağımız varmış, yapacak bir şey yok. 2. olsak keşke diye düşünüyordum, malum trabzonspor'un ffp cezası ama bu şu durumda o bile zor gözüküyor. hayırlısı artık. seneye daha iyi bir kadro kurarız umarım.

    takımın tek iyi oynayanı jean michael seri idi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın