• 39
    eldeki mevcut kadroyla eğer puan kaybedersek zerre üzülmeyeceğim maç. zira başakşehir ve trabzon'un karantina sonrası oynadığı futbolu gördükten sonra benim için şampiyonluk ihtimali rize'de bitti. direkt rakiplerimizi yensek bile 6 puanın kapanacağını düşünmüyorum. ha olur da kapatır farkı şampiyon oluruz. o zaman da köpekler gibi sevinirim ayrı. tahminlerimizin kölesi olmadık çok şükür.

    demem o ki hep beraber maçın başlamasına kalan saatleri sayıyoruz. gecenin bu saatinde bile nasıl bir oyun oynayacağımızı kuruyoruz kafalarımızda. olur da puan kaybedersek tam anlamıyla önümüzdeki sezona bakmaya başlayalım artık.

    olası kötü senaryo gerçekleşirse, tek dileğim kalan maçlarda gençlere düzenli olarak şans verilmesi. şu anki duruma fırsat olarak bakıp bir o kadar da gerçekçi yaklaşmak lazım. çok sevsek de sahip olamayacağımız lemina ve onyekuru'nun alacağı dakikaları yavaş yavaş yunus'a, atalay'a, taylan'a aktarmaya başlamalıyız bence. gidici olması kesin gibi görünen seri, soso ve belhanda'yı saymıyorum bile.

    tabii ki bu gençler trabzon, başakşehir, alanya maçlarında ilk 11 başlasın gibi bir hayal dünyasında yaşamıyorum ama en azından ligin son 3 maçı bu arkadaşların önümüzdeki sezon planlarına dahil edilip edilmeyeceğini görmek için güzel fırsat.

    evet çizdiğim kötümser tablo taraftarlık raconuna ters bir durum. taraftarlık en iyi ihtimallerin gerçekleşmesi ideali üzerine kurulurken, yöneticilik kötü ihtimaller üzerinden planlama yapmayı gerektirir. taraftarlık refleksiyle yöneticilik yapmaya çalışanların ne durumda olduğunu görüyoruz. malum suyun karşı tarafı bulanık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın