resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 466
    biz ailecek sivas dogumluyuz. babam fanatik sivasspor taraftari oldugundan mutevellit bilhassa bu sene bu adamlarin butun maclarini izledim. mert hakan ozellikle bu sozlukte cok abartilan bir futbolcu. sivas maclarini izleyenleriniz varsa sivas hucumlarini sekillendiren asil adamin emre kilinc oldugunu biliyorsunuzdur. mert hakan'in performansinda sicrama yapmasini saglayan sey, gercekten bizim lig seviyesinin ustunde olan oyun gorusu ve pozisyon alma becerisi. yetenekleri bakimindan birak emre kilinc'i erdogan yesilyurt'un bile altindadir kendisi. sivas hucumlari su duzende sekilleniyor: futbolcular hucumda emre'yi bulur. emre sahadaki dizilise ve rakibe gore topu dagitir veya kendisi oyunu hareketlendirmeye calisir. bu esnada mert hakan ceza sahasina yakinlasir. top kendisine geldiginde tehlike bolgesine girmis bulunur, bu noktada ya tek topla takim arkadasini pozisyona sokar ya da kendine sut tehlikesi yaratir.

    mert hakan'in guclu yonleri oyunu okumasi, vizyonu, ve pozisyon alma becerisi. bunun disinda oynadigi mevki icin zayif yonleri sutlarindaki ve paslarindaki istikrarsizlik, ve dribling yeteneginin emre akbaba seviyesinde bile olmamasi. oyun tarzina ve yeteneklerine bakinca dogru rolde oynayan mert hakan'in sistemi oturmus sivas'ta basarili olmasi role ve sisteme bagli bir durum gibi duruyor. bu bakimdan da bu futbolcuyu o sistemden cikarip kaosun icindeki bir fener takimina koydugunuzda kaybolup gitmemesi imkansiz.

    yetenekleri ve oyun stili bakimindan emre kilinc ve erdogan yesilyurt buyuk takimda basarili olma sansi cok daha yuksek olan bir futbolcu profiline sahip. sahsen ben mert hakan'i transfer etmeyi bonservisi olmamasi sebebiyle ve stratejik sebeplerden isterdim ancak bir tercih hakkim olsa onu mert hakan degil emre kilinc'tan yana kullanirdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın