• 149
    ikiliden bir taraf süreci çok iyi yönetiyorken diğer taraf hiç yönetemiyor.

    emre kılınç ya galatasaray'a ya avrupa'ya giderim diyerek bütün polemikleri bitirdi, işine bakıyor çocuk. ben bize imza atacağını düşünüyorum hele ki şu pandemi sonrası... ola ki avrupayı tercih ederse yolu açık olsun inşallah başarılı olur derim.

    fakat diğer tarafta ne mert hakan ne menajeri bu süreci iyi yönetiyor. "sosyal medyada galatasaray'ı önceden takibe aldım, başkan kinayeli mesaj verdi hadi takipten çıkayım" falan olmuyor maalesef. sözüm buraları okuyorsa mert hakan'a: geçen sezon sana robinho'yu tercih edip üstüne bi de parlamışken sözleşmeni uzatmayan kulübüne karşı hiçbir şey borçlu değilsin ki büyük ihtimal sivas'ı avrupa kupalarına taşıyarak zaten bu borcu fazlasıyla ödedin. fenerbahçe'ye gitme fikrin varsa önünde tonla örnek var kimi tercih etmen gerektiğine dair. bir futbolcu fatih terim ile çalışma imkanı varken bu imkanı kullanmıyorsa kusura bakmasın o topçunun kafasının nasıl çalıştığına dair ciddi şüphe duyarım. sezon sonu kafanda avrupa'ya gitme fikrin varsa da emre kılınç gibi polemikleri bitirmen lazım 'ben avrupa istiyorum' diye.

    ikisi de yetenekli oyuncu ikilinin birlikte gelmesi bize çok şey katacaktır ama tercih etmezlerse de bulunmaz hint kumaşı değiller yani. florya'nın kapısından giren cv'sinde şampiyonluklar ile çıkar, gideceği her yerde referansı sağlam olur "avrupa'nın mihenk taşlarından galatasaray'da oynamış, fatih terim ile çalışmış, biz bunu topçu yaparız" denir tüm avrupa kulüplerinde. tercih etmeyen de stoch gibi "artık şampiyonlar ligi görmek istiyorum hüüüüüüüüü" diyor iste.
App Store'dan indirin Google Play'den alın