• 147
    bu iki oyuncu da alt liglerde oynaya oynaya, tırnaklarıyla kazıyarak bu noktaya geldiler. o yüzden ikisine de saygım çok büyük.

    öte yandan aklıma şu soru gelmiyor değil, futbol belirli ölçekte yetenek işiyse, kalanı oynamaktır. alt liglerde oynayan oyuncular 25 yaşına geldiğinde bu noktaya geliyorsa, bizim alt yapımızda oynayan çocuklar düzenli oynadığında hangi noktaya gelir acaba?

    zorunluluktan oynattigimiz arda turan, sabri sarıoğlu, uğur uçar, ferhat öztorun, mehmet güven gibi oyuncuların hepsi süper lig seviyesinde yıllarca futbol oynadılar. 18 yaşında transfer ettiğimiz ancak hiç süre vermediğimiz musa çağıran takımdan ayrıldıktan sonra oynayarak gelişim gösterdi. cafercan, özgür can gibi oyunculara hücum bölgesinde sadece yabancı ve yıldız oyuncu tercih ettiğimiz için hiç şans tanımadık ve kaybolup gittiler.

    sonuç olarak emre kılınç - mert hakan yandaş ikilisi bize bence şunu gösteriyor; futbolcuya şans vereceksin. 1-2 maçlık şanstan bahsetmiyorum, düzenli oynamadığı sürece hiçbir futbolcu gelişim göstermez. biz de alt yapımızda belki çok daha yetenekli olan futbolculara (yunus akgün, atalay babacan, recep gül) şans vermediğimiz sürece, farklı takımlarda oynayan bu tarz adamlar bizim takıma gelsin diye gözlerinin içine bakmaya devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın