• 17
    her şeyi unutup odaklanmamız gereken maç. muslera ve andone'nin sakatlığı, rize mağlubiyeti* bunların hepsi maalesef yaşandı ve bitti. geçmişte kaldılar. artık ayağa kalkıp topumuzu oynamanın, hakemmiş, rakipmiş, hastalıkmış demeden kazanmamız gerekiyor.

    bu maç bizim için kritik olacaktır. nedeni aslında çok basit. çok eksik ile çıkıyoruz bu maça. muslera, andone, luyindama, marcao, donk ve adem yoklar. bu eksiklerden bir takım yapsak, boş kalan pozisyonları da ortalama oyuncular ile tamamlasak ligde şampiyonluğa oynar. hepsinden daha önemlisi belki hiç kimse de moral de kalmadı. bu eksikleri bir şekilde gidermemiz gerekiyor. normal bir ortamda olsak tribünlerde taraftarlarımız ile bunu yaparız derdim ancak mümkün değil. burada iş tamamen fatih hocaya düşüyor.

    8'de kapanır 18 de diyerek bizi 22. şampiyonluğu taşıyan hocamızın omuzlarında belki de bu kadar yük yoktu. şimdi bir hastalık atlatmış, taraftarından ve kritik oyuncularından yoksun durumda. belki de kariyerinde yaşadığı en sıkıntılı günleri geçiriyor. ancak biz fatih hocamızı bir çok badireden dimdik çıkarken gördük. bundan da çıkacağına eminim. çünkü dediği gibi galatasaray pes etmez, galatasaray geri adım atmaz.

    stoperler yoksa ahmet oynar, emin oynar. kaptanımız muslera'yı kötü bir sakatlığa kurban verdiysek okan oynar. adem ve andone yoksa emre oynar, taylan oynar. fatih hocanın en sevdiğim laflarından biri aklıma geliyor. eğer sahaya 11 kişi çıkıyorsanız eksiğiniz yoktur.

    bu maç ayağa kalma yara sarma maçı olacak. hayalim golü atan oyuncularımızın muslera ve andone formaları ile kameralara poz vermesi.

    ben takımıma ve hocama inanıyorum. bu badireleri de atlatıp şampiyon olacağımıza inanıyorum. önemli olan çalışmak, konsantrasyondan ödün vermemek ve her maça ciddiyet ile çıkmak. bunları yerine getirdiğimizde karşımızda ne hakem durur ne de rakip, hepsini yıkar geçeriz.

    inandık biz sizlere
    #ben23rsiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın