resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2672
    treni çoktan kaçırmış başkandır. ilk geldiği zaman avrupa'yı falan sallayıp ceza alma pahasına sıfırdan kadroyu yapıp önüne bakmalıydı. tıpkı dursun özbek'in bizde belhanda'lara maicon'lara absürt ücretler vererek transfer etmesi gibi. şimdi o treni kaçırdı artık yapamaz hem içerde hem de dışarda fazlasıyla eli kolu bağlandı. üstelik tek sıkımlık tabancasını da comolli gibi bir adama teslim etti. kadro rezil rüsva oldu. şimdi elinde ilk geldiği zamandan çok daha rezil bir kadro var.

    bu süreçte "yapmam etmem" dediği ne varsa yaptı. fenerbahçe şu an lise takımından hallice karar verilen, başı kesik tavuk gibi kimin ne yaptığı belli olmayan bir takım oldu. düşün yani kenarda emre ile volkan'ın pro lisansı olmadığı için pro lisanslı adı sanı duyulmamış birini getiriyorlar ve trabzonspor'a karşı * emre ile volkan fenerbahçe'de oyuncu değişikliği yapıyor, üstelik çıkan futbolcu ile* volkan sözlü tartışmaya giriyor jeaskdlnaskdlasnd. fıkra?

    kendisi geldiğinden beri olumlu 1 tane bile hareketi yoktur. fatih terim kompleksli bir ali koç'u bu halde görmek beni fazlasıyla mutlu ediyor. yastığa başını koyduğunda "keşke bizde de bir fatim terim olsaydı" diye ağladığına eminim ama kanıtlayamam. umarım bu başarısızlıkları artarak devam eder. giderse aziz yıldırım gibi gitmez, istifa edip gider. taraftar ve medya yönünden sıkıntısı olacağını zannetmiyorum. fenerbahçe taraftarı bir başkanın en kolay manipüle edeceği en kolay yöneteceği taraftar grubu. bu kadar başkana aşık, başkan sevgisi kulüp sevgisinin önüne geçmiş bir kulüp görmedim. medya desen fenerbahçe muhabirleri kadar deli muhabirler yoktur. onlara göre fenerbahçe şu an hala bir barcelona bir liverpool kadar güçlü ancak ama dış mihraklar tarafından saldırıya uğruyor(!). ali koç da hatta şu an ofisinde dış mihraklar ile sıcak çatışmaya girmiş vaziyette haaa bu arada takımda da kolej havası var (!) ahahahahahahaah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın