resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 5853
    https://twitter.com/...770148274769923?s=20

    gençlik ve spor bakanı tarafından başlatılan ankette adı yine alex de souza ile beraber anılan, mevkisinin gelmiş geçmiş en iyi 3 futbolcusundan biri, efsane...

    acun ılıcalı adlı "tüketime dayalı büyüme modeli" nin televizyon yüzü tarafından başlatılan bu anlamsız kıyas bana göre fenerbahçeliler için gurur kaynağı olmaktan başka bir anlam taşımıyor. segmentinde maradona, zidane gibi isimler varken en fazla sasa iliç'in daha tekniği olarak kabul edilebilecek birisi ile aynı versusta yer alması hagi için koca bir talihsizlik.

    acun ılıcalı çoğu renktaşı gibi galatasaray kompleksi tavan yapmış bir fenerbahçeli. popülist işleri çok seven ve bu sayede tv kanalı alacak kadar para kazanan biri. "hagi mi, alex mi" zorlaması da yukarıda saydığım 2 özelliğinin bir kümesi. kaç yıldır şu kıyasın ekmeğini yiyor olması da cabası. işte bunlar hep icraatle değil de lafla bir şeyler kovalama çabası. acun'un bir değişik versiyonu da beyazıt öztürk'tü. programına katılan hemen her yabancı kişiye fenerbahçe'yi tanır mısın diye sorardı.

    yalnız biz daha sneijder'i bile hagi ile kıyaslamazken alex felan biraz komik oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın