• 37922
    "economist dergisi için nihat özdemir'le röportajı yapan sibel hanıma da soruları vermişler, bir kağıttan falan bir yerden okuyor. 'şikeyle mücadelede ne yapacaksınız?' diye soruyor. ya ortada şike yok, bir mücadele yok, böyle bir soru soruyor."

    "düşmanından nefret etme, muhakemeni etkiler... ali koç yönetimine öyle düşmansın ki nihat özdemir, düzeltmen gereken şeyi düzelteceğine, sırf semih özsoy'a çakayım derken nasıl bir hata yaptığının farkına varamadın."

    "ergenekon, balyoz, izmir askeri casusluk davaları, 7 şubat mit krizi, 3 temmuz 2011, 17 - 25 aralık ve 15 temmuz 2016... devletimiz, bu blokları üst üste bir saldırı olarak görüyor. bu parçaların hepsini kabul edeceksin. bir tek futbolu ayıramazsın!"

    "bu bloku zayıflatırsan bütün duvar zayıflar! fenerbahçe, şike davası, 3 temmuz'u zayıflatmaya çalışırsan, o zaman ilker başbuğ'un terörist olduğu iddianamesi var orada! o zaman sen bu organizasyona da 'ok' vermiş oluyorsun."

    "3 temmuz'u zayıflatmaya çalışırsan, 17 - 25 aralık'ı da zayıflatıyorsun, 15 temmuz'u da zayıflatıyorsun. bu blokta ya hepsini kabul edeceksin ya da hiçbirini kabul etmeyeceksin!"

    "ali koç, çok doğru bir soru sordu: 2010-2011 sezonu şampiyonu kimdir kardeşim? nihat özdemir, bu soruya cevap veremez. çünkü 'fenerbahçe' derse, 'cıs' yaparlar. ihale falan alamaz!"

    "fenerbahçe başkanı ali koç hariç başka herhangi biri olsaydı, nihat özdemir transfer yapmalarına izin verir miydi, vermez miydi? nihat özdemir'in mevcut fenerbahçe yönetimine olan nefreti, bütün muhakemesini etkilemiş."

    "eğer nihat özdemir bunu düzeltmezse, trabzonspor'un yerinde olsam 'kupamı verin kardeşim' derim. çünkü nihat özdemir sen o zaman şikecisin. şikeci kulübün asbaşkanıydın. şimdi de tff'nin başındasın, gereğini yap o zaman."

    "şimdi ben, fenerbahçe-trabzonspor maçında hakem hatasına nasıl inanacağım?"

    "nihat özdemir bu hatasını düzeltmiyorsa o zaman sen de şikecisin kardeşim. asbaşkanı sen değil miydin o dönem takımın? o zaman şimdi trabzonspor'a kupasını ver!"

    serdar ali çelikler
App Store'dan indirin Google Play'den alın