• 5593
    ""tarih: 5 haziran, saat 17.00
    tff başkanı nihat özdemir, dün akşam saatlerinde tarihe 'rezalet' olarak not edilen beyanatlarından sonra bu saate dek halen bir açıklama yapmamıştır.
    konuyla ve bu şahısla ilgili başkanımız ve başkanvekilimiz bugün fbtv’de gerekli açıklamaları yapacaklardır.
    camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız."
    şeklinde açıklama yapmış kulüp.
    mevcut başkanvekili semih özsoy'un "nihat özdemir, fetö illetinin neresindedir? bunu açıklamalıdır." şeklinde seslendiği kişi ise mağdur oldukları yılların başkanvekiliydi.
    peki neden fb kulübü böyle zıpladı; nihat özdemir'in itiraf gibi "2010-11 sezonunu yaşadık, 9 sezon geride kaldı. 9 senedir herhangi bir şekilde şike olayına rastlamadık." açıklamasından dolayı.
    ya bir toplanın karar verin; kim mağdur, kim fetöcü, kim cunhuriyetçi, kim hede, kim hödö! son kararınızı bildirin herkes öğrensin.
    "o savcıları, o polisleri fenerbahçe'ye ben mi üye yaptım? ben mi onlarla maç yaptım, ben mi onlarla tavla oynadım?" diye sorduğunuz kişi mi fetöcü, 11. türkçe olimpiyatlarına platin sponsor olan soru sahibi mi, fb'yi küme düşüren başkan olmamak için istifa ediyorum diyen mi yoksa fetö illetinin neresindedir diye sorduğunuz kişi mi?
    tüm eski yöneticileri tarafından operasyona uğratılan kulüp. işin enteresanı operasyon yapan kişi operasyon yapılırken operasyon yapılan kulüpte üst düzey yönetici. hatta o tavla oynayan, tesislerde maç yapan başkan cezaevinde olduğu için başkan konumunda.
    (bkz: fenerbahçe taraftarı/#2898165)
    daha 12 mayısta mağduriyet oynayıp ağladılar ama o günün mağdurunu şimdi fetöcü ilan ettiler. bu ne yaman çelişki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın