• 5592
    yemin ediyorum antu ile fenerbahçe arasındaki bağ dünya'da hiç bir taraftar topluluğu ile kulüp arasında yoktur. buna biz de dahil. antu kurumsallaşıp spor kulübüne dönüşse fenerbahçe spor kulübü olur. %99.99 da değil %100 fenerbahçe olur hem de.

    olayın daha komik tarafı hafta başından beri galatasaray'ın 1987 şampiyonluğunu tartışmaya açmaya çalışıyorlardı medyasından fb - bjk'sine. nihat özdemir ''2011'den beri şike olmadı'' dedikten saatler sonra ''nihat özdemir hala özür dilemedi. yazıklar olsun'' diye yardırmaya başladılar. en son da fb tv'de yönetici ''fetö bu işin neresinde?'' diyerek tff başkanına saldırmaya başladı. gündem dağıldı, şu an temel mevzu tff - fb kavgası. *

    bence nihat özdemirçok zeki bir adam. bir tane anı kitabında yazıyor diye gelen 1987 şampiyonluğu itirazıyla başlayan süreçte gelebilecek saçma taleplerin kokusunu aldı ve bombayı kucağına almadan plan yapan kulüplerin kucağında patlattı. bu sürecin sonunda kimse kimseyi hedef edip de şampiyonluk falan kurcalayacak durumda olmayacak görüntü o.

    tff ve fb arasında yaşanan durumu izlerken arka fonda şarkı arayan varsa tavsiyem şudur; https://www.youtube.com/watch?v=zeKGQWJh2NE bu şarkı eşliğinde twit falan okuması çok zevkli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın