• 106
    alexander sörloth başlığında da değindim bu konuya(bkz: #2904490), yanlış yolda ilerliyoruz.

    muhtemelen bu şımarık taraftarın ciddi bir kısmının yaşı çok genç, biz abilerinin 2002-2010 yılları arasında ne tür ızdıraplar yaşadığını bilmiyorlar. ben fenerbahçenin şampiyon olduğu akşam saat 10 da yatağa girip kafama battaniyeyi çekiyordum korna seslerini duymamak, televizyonda kutlamalarını görmemek için. o gün fenerbahçe hem yönetimi hem de taraftarıyla tam bir kibir abidesiydi. türkiye liginin yalnız adamıydı. çünkü biz güçlüyüz, biz çok zenginiz, bizim satın alamayacağımız oyuncu yok tarzındaki kibirli yaklaşımları yüzünden anadolu'nun tamamı onlara düşmandı.

    o fenerbahçe'deki kibir olmasaydı siz zannediyor musunuz ki fenerbahçe bize şampiyonluk kaptıracaktı. adamlar zaten saha içinde de saha dışında da çok güçlülerdi. ama o kibir, anadolu üzerinde yarattıkları o nefret bütün rakiplerinin onlara bilenmesine sebep oluyordu. adamlar beşiktaş'ı bizi pas pas edip gidip anadolu takımlarına olmayacak puanlar kaybediyorlardı bu yüzden. denizlispor taraftarı mesela kümede kalmayı garantilediklerinde neden bırakmadı maçı? çünkü ligde kalmak yetmez bir de şu kibirli yavşaklara ders verelim istiyorlardı.

    taraftar olarak şu her düşene parasını basar şu oyuncuyu alırız tarzı dalga geçmelerimize acilen son vermeliyiz. bu yaklaşım insanların galatasaray nefretini körüklemekten başka hiç bir işe yaramıyor. ondan sonra uefa içinde ne şenes erzik ne de servet yardımcı gibi etkin bir adamın olmamasına rağmen, başkanının uefaya çeşitli sponsorluklarla para akıtmamasına rağmen avrupadan edilmelerini onların değil senin lobi yapmana bağlıyorlar.

    sonra seneye çıkıp ağlarsınız biz bunlara ne yaptık, muslera'ya neden saldırdılar, bilmem kime neden yabancı madde attılar. sahaya neden kavga etmek için çıkmışlardı diye. yapmayın güzel kardeşim, yapmayın. her şeyi geçtim biz bu ligin bayern münih'i falan değiliz. bizim de ekonomimiz pamuk ipliğine bağlı zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın