resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15720
    selçuk inan, bize ilk geldiği sezondaki hatta trabzonspor'daki performansına daha erken yaşlarında ulaşabilseydi, çok daha büyük bir oyuncu olarak anılıyor olurdu bence. zamanında xelçuk filan diyorduk da xabi alonso gibi gerçekten guardiola'nın bile isteyeceği bir oyuncu olabilirdi.

    emre belözoğlu ise çok erken yaşlarda zirve performansına ulaşmasına rağmen, gereksiz agresifliği ve sık sık sakatlık yaşaması biraz hak ettiği noktalara ulaşmasını engelledi. bana göre çok farklı bir seviyede oyuncuydu ve dünyada oynayamayacağı takım yoktu.

    2000 kadrosu için konuşursak ise, o zamanki oyun planında gheorghe hagi'nin olduğu takımda orta sahayı emre-suat-okan gibi dinamik bir üçlü daha iyi tamamlıyordu ve bence prime selçuk inan'dan daha iyi olan tugay kerimoğlu'ndan vazgeçilebildiyse selçuk inan'dan da vazgeçilirdi.

    selçuk inan tarzı oyuncular, çalıştıkları teknik direktörler ve oyun planlarına göre zaman zaman değer kaybedip, kazansa da emre belözoğlu tarzı oyuncular 2000 yılındaki modern futbola da uyuyordu, 2010'dakine de 2020'dekine de uyuyor. yani her teknik direktörün tercih edeceği, hiçbir zaman değer kaybetmeyecek bir oyuncu tipi bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın