• 433
    benim bu adamla ilgili en üzüldüğüm nokta yıllarca aziz yıldırım'ı yaptıklarından dolayı; aziz yıldırım'ın medyadaki şakşakçılarını da bu yapılanlara sessiz kalıyorlar, fenerbahçe'ye zarar veriyorlar diye eleştirip, şimdi ali koç'a methiyeler düzmesi. kınadığını yaşıyor yani.

    ey fenerbahçeli serdar ali, farkında mısın bilmiyorum ama ali koç seçildiği günden bu yana yani 2 senelik süreçte aziz yıldırım'dan daha beter işler yaptı. resmen giden geleni arattı. şampiyonluk yarışında yokken rakiplerin işlerine burnunu soktu, rakip takım teknik direktörlerine sataştı, rakip başkanlar ile aziz yıldırım'dan beter didişti, mhk başkanı ile özel görüşmeler gerçekleştirdi, aziz yıldırım'ın başkanlığını sona ermesi ile kapanan cepheleri kendi dönemi ile daha da büyüttü, futbolcu seçimlerinde aziz yıldırım'dan 5 kat daha beter davrandı, kendi cebinden aynı aziz yıldırım gibi kulübe para akıtarak fenerbahçe'yi kendine mahkum etti/ediyor vs. vs. liste daha da uzatılabilir.

    artık gözlerini aç ve fenerbahçeli taraftarları 3 temmuz sürecinde olduğu gibi aydınlat. he amacın doğruları konuşmak değilse, amacın sadece ekranlarda yorumculuk yapıp para kazanmak ise işini çok iyi yapıyorsun tebrik ediyorum seni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın