• 5587
    baya baya resmi sosyal medya hesaplarından kavga çıkartmaya, sidik yarıştırmaya yönelik milleti fişekleyen kulüp. yarın öbür gün bir takım objektif(!) medya mensupları, twitter'ın akil adam profilleri falan ''bu futbol ortamının bu hale gelmesinden herkes sorumlu'' diye dünyanın en sorumlu insanıymış gibi en ortalama laflarını edecekler ya hani, o yüzden aklıma gelmişken yazayım.

    mesela galatasaray'ın bye bye hapinnes, 4 yıldız göndermeleri falan bunlar sataşmadır. var olan bir gerçekliğin, var olan bir üstünlüğün üzerinden rakibe sataşıyorsun. fener'de senelerce ''gelenek bozulmadı'' ''burası kadıköy'' falan diye paylaşımlar yapıyordu. bunlar da pek bir sakınca yok. adam var olan üstünlüğü üzerinden sataşıyor sana. olur bunlar.

    ama https://twitter.com/...386555911213057?s=21 bu twit mesela böyle bir twit değil. bu twit düpedüz kendi başına bir tartışma yaratıyor. ortada bir gerçeklik yok dahası iki farklı spor dalının organizasyonları olduğu için doğru bir karşılaştırma zaten yapılamaz. önceki sataşma odaklı twitler gibi değil yani, delinin kuyuya attığı taş misali tartışma açıyor ve sonrasında çoluk çocuk, daha bilinçsiz, bu fişeklenmeye müsait tipler birbirine girip, küfür etmeye başlıyor. bunun sebebi de doğrudan fenerbahçe resmi twitter hesabı. ali koç'un 1 - 1.5 senedir durup durup kendi ağzıyla yarattığı tartışmaları zaten herkes hatırlıyordur. tazminatmış, kabadayıymış, kirli düzenmiş vs yine aynen devam ediyor. heralde koç'un düşük zekalı iletişim ekibi trabzonspor twittinden de gördüğüm kadarıyla koç'un aşırı yıpranması yüzünden şeklen bir değişiklik yaparak bu tip şeyleri resmi hesaplar üzerinden yürütecekler sanırım da bok aynı bok afedersiniz. yaanisi benim görebildğim bizzat her seferinde fitili ateşleyen fenerbahçe tarafı oluyor. düşündüm düşündüm bu işlerde en son icra hareketlerini başlatan taraf olarak en zorlasan 2018'in son 2-2 biten galatasaray - fenerbahçe derbisinde suçlu olabiliriz ki orda da maçın adrenalinli ortamında olan bir kavgayı ertesi gün resmi hesaptan kabadayı bilmem ne diyerek el büyütüp, tartışmayı farklılaştırıp alevlendirmişlerdi. orda da maçın kendisine özgülenecek bir gerginliği başka tarafa çekip uzatan gene bunlardı. ne diyeyim beter olun da daha da keyif alalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın