resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 2419
    öncelikle galatasaray kulübünün ali sami yen, metin oktay, fatih terim, gündüz kılıç gibi 3-5 simge isim hariç hiç kimseye vefa borcu olduğunu düşünmüyorum. hele ki kendi iradesini dahi kullanamayan, yıllarca kenarda maraz çıkarmak dışında bir numarası olmayan sıradan isimlere borcu olduğunu hiç düşünmüyorum. hasan futbolculuk zamanında bu kulüpte önemli işler yaptı, önemli şampiyonluklar kazandı kendisine teşekkür ederiz ya sonra??? kendine yardımcı teknik adamlık döneminde ne katmıştır? bugün acaba galatasaray dışında hangi kulübe giderse saygı ve destek görür? belki kendi memleketi adana'da 1-2 kulüp söyleyebiliriz, onun dışında nerede iş bulabilir? ülkenin % 80'i tiksiniyor hasan şaş'tan ve bunu kendisi yarattı (evet o tiksinenlerin içinde kendi kulübünden taraftarlar da var).

    diğer bir konu istifa... isterseniz istifa demeyelim de şuna kaba tabir ile "görevi bıraktırma" diyelim. zira benim bildiğim 3. sayılı istifası olacak hasan şaş'ın kendisinde istifa edebilecek istek ve irade bulunsaydı önceki ikisinde ayrılırdı :)

    hoca belli ki geçirdiği talihsiz dönemden sonra yeni bir ekip yaratma çabasında ve eğer bir kulübün "yönetici" pozisyonunda bulunuyorsan buna dilediği kadar hakkı var diye düşünüyorum. bu doğrultuda da önce hande sümertaş sonra hasan şaş ve ümit davala ile yola devam etmek istememiş duyduğum kadarıyla şükrü hanedar da topun ağzında. o ekipten bir tek levent şahin'i yanında tuttu demek ki sadece kulüp içi fonksiyonlarda yetersizlik görmemiş fatih terim, teknik ekip üyeleri arasında da durumlar var. aldığı tüm kararlara da saygı duyuyorum ve destekliyorum, hatta açık söylemek gerekirse futbola eskisinden daha da güçlü döneceğine inancım tam yeni ekip ve yeni oluşturacağı takımı ile...
App Store'dan indirin Google Play'den alın