• 5535
    en sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. ben bu şikecilerin hiçbir söylediğine inanmıyorum.

    gün içinde yaptıkları açıklamayla liglerin oynanmasına karşı olduklarını buna karşın türkiye kupası takviminin aynen devam etmesi gerektiğini söyleyerek ufaktan bir kamuoyu yoklaması yaptılar.

    https://www.ntvspor.net/...41b86e39a49f1c852e67

    akabinde hemen bu akşam servis ettikleri haberle ne kadar haklı olduklarını göstermek için samandıra’da bir kulüp çalışanın covid testinin pozitif olduğunu duyurdular.

    https://www.ntvspor.net/...57b7e6844d78c89b70cb

    zaten bir süredir gayri resimi yayın organları ntvspor ve rıdvan dilmen vasıtasıyla liglerin oynanmasına karşı olduklarını ve hatta önümüzdeki sezon şampiyonlar ligi ve avrupa ligi bile oynanmasın diyecek kadar renklerini belli etmişlerdi.

    https://www.ntvspor.net/...1874e6844d78c89b510e

    https://www.ntvspor.net/...21216e39a49f1c850d7e

    şimdi son 1 haftadır sistemli olarak yapılan bu algı operasyonu türkçe mealini söyleyeyim.
    “biz ligde 7. sıradayız, şampiyonluk için zaten iddiamız yok, kadıköydeki 20 yıllık saltanatımızı da yıkıp geçtiler, hazır fırsatı da bulmuşken ligi iptal edelim, oynanmamış sayalım, olursa önümüzdeki sezon şampiyonlar ligine de kimse gitmesin, bu kurdan tonla para kazanmasın, makas açılmasın ama türkiye kupası oynansın, olur da alırsak yıllar sonra alacağımız bir kupayla kabus sezonu kaymaklı ekmek kadayıfla kapatırız”

    tam bir şark kurnazlığı ama yemezler anam. ali koç kendi fabrikalarında işçi ve insan sağlığını gözetip üretimi tamamen durdurdu mu? ancak o zaman bu açıklamanın samimiyetine inanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın