• 2180
    ülke futbolunun en büyük sorunu rakipsizlik. kendin rakibin gibi olmaya çalışmak yerine, rakibini kendi seviyene çekmekle çözüm buluyoruz her konuya.

    96-00 döneminde bas bas bağırdılar, "bu galatasaray'ı hep birlikte durdurmalıyız" diye, sonra fatih terim'in milli takım'a gidiş hikâyesinde aynı şey yaşandı ve son iki yıl gelen şampiyonlukta "el birliğiyle bu galatasaray'ı durdurmalıyız" dediler.

    oysa şu işlere girişeceklerine, kendileri o seviyeye çıkmak için çabalasa, ülkedeki futbol gelişmeye başlayacak ama umurlarında değil tabii bu durum.

    biri çıkar osmanlı döneminden kupa ister, öbürü çıkar 35 yıllık kupayı ister. galatasaray ne kadar kupa almışsa, maaşallah hepsine talipler. çaresizliklerini ya böyle örtmeye çabalıyorlar, ya da ipe sapa gelmez saldırılarla.

    sapını verelim diyeceğim, yetinmezler hepsini almak isterler, kupanın.

    bizim mahallede bir yavuz abi vardı, çocuklar aralarında top oynarken kavga edip, küfürleştiğinde; bir ona, bir buna tokat atar, sonra da "hadi lan düzgün oynayın topunuzu" derdi. mahalledeki yavuz abi biziz, bunlar da aralarında kavga eden çocuklar.

    ne yazık ki rakibimiz olan bir istanbul kulübü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın