• 37455
    "takımlar eğer haziran başında idmanlara başlayabilirse, haziran ayının son haftasında sezon başlar, temmuz ayının son haftasında da biter. yeni sezon ekim ayında başlar. ocak tatili olmaz. mayıs ayının ortasında lig biter."

    "peki milli maçlar ne olacak? bu uluslar ligi saçmalığı vardı ya, o iptal olacak. dünya kupası elemeleri fikstürü de sıkıştırılarak tamamlanacak."

    "ligde oynanan son maçların üzerinden 15 gün geçti. dünyada bu hastalık için belirlenen karantina süresi 14 gün... yani fatih terim veya max kruse'nin son oynanan maçlardan virüsü kapmadığı net şekilde artık takvimsel olarak da ortada."

    "fatih terim'in kaan kançal, yusuf günay, abdurrahim albayrak ve mustafa cengiz'den oluşan ekiple yapılan toplantıda bu virüsü kapmış olduğu muhtemel. bunu hem mustafa bey hem kaan bey açıkladı. o toplantıyı işaret ettiler."

    "fenerbahçe, bu dönemde 1 futbolcusu, 4 basketbolcusu, idari menajeri ve 2-3 tane çalışanı covid-19 ile mücadele ediyor olmasına rağmen ortalığı velveleye vermeden, şeffaf bilgilendirmeyle, durumlarını bildirip, tedavi süreçlerinde sessiz kalarak artı puan aldı."

    serdar ali çelikler
App Store'dan indirin Google Play'den alın