• 13545
    tüm paydaşlarıyla liglerin ertelenmesi için çağrıda bulunması, yönetimimizi bu konuda desteklemesi gereken değerli sözlüğümüzdür. her bir paydaşımız bu işin ciddiyetinin farkında olmalı sadece sporda değil hayatın her alanında elinden geldiğince tedbirli olmalıdır.
    içlerinde "abartmayın, bize birşey olmaz, biz müslümanız" diyerek farklı düşünen arkadaşlarım var ise de onlara da allah-u teala'nın nisa suresi 102. ayette söylediği şu sözleri hatırlatmak isterim:

    --- alıntı ---
    "sen de içlerinde bulunup onlara namaz kıldırdığın zaman onlardan bir bölük seninle beraber namaza dursun, silâhlarını da yanlarına alsınlar. bunlar secde ettiklerinde ötekiler arkanızda olsunlar, sonra henüz namazlarını kılmamış bulunan (bu) bölük gelip seninle beraber namazlarını kılsınlar ve bunlar da ihtiyat tedbirlerini ve silâhlarını alsınlar. kâfirler isterler ki, siz silâhlarınızdan ve eşyanızdan gafil (uzak ve unutmuş) olasınız da üzerinize ansızın bir baskın yapsınlar! eğer yağmur yüzünden bir zarar görürseniz veya hasta olursanız silâhlarınızı bırakmanızda size bir günah yoktur. yine de ihtiyat tedbirinizi alın! allah elbette kâfirler için alçaltıcı bir azap hazırlamıştır."
    --- alıntı ---

    yani namazda bile gerekirse tedbirli olmayı emreder. o nedenle tedbirinizi alın takdiri allah'a bırakın. ama önce tedbir alın! kendinizi ve çevrenizi bu tedbirler hususunda daha ciddi hazırlayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın