• 2136
    sinsi camiadır bjk camiası. öyle sinsidir ki, gerektiğinde fenerbahçe’nin, gerektiğinde trabzonspor’un ipine sarılır ve gerektiğinde de hükümetin ipine.

    1985/1986 sezonunda iki puanlık sistemde, namağlup galatasaray’ın önünde nasıl şampiyon olduklarını, 2010/2011 sezonu sonundaki süper kupa maçına neden oynamadıklarını, o atı, i.akın’a neden verdiklerini tüm türkiye biliyorken şerefli ikincilik yalanlarıyla avunmaları traji komiktir.

    bazen diyorum ki, dünyada başka bir örneği var mıdır bu sinsiliğin. semra özal, ihsan kalkavan, cevahiroğulları ve sinan engin-çakıcı konularına hiç girmiyorum.

    şimdi de kalkmışlar, galatasaray’ın tutumunu eleştirip saldırıyorlar. arkadaş galatasaray ne diyor, maçlar ya seyircili oynansın ya da ertelensin. çünkü sağlık problemi öncelikliyse, hem futbolcuların hem kahvehanelerde hem de kafelerde maç izleyen milyonların da sağlıkları öncelikli. futbolcu ve milyonların sağlığını düşünmeyenlerin 50 bin kişinin sağlığını düşündüğüne kim inanır.

    belki biraz ağır olacak ama, boylarının yetmediği ölçüde etkili olmaya çalışıyorlar ve çok defa da bunu başarıyorlar. işte bakın bein sports’da, trt’de ve tüm diğer tv spor programlarında bu sinsi takım, galatasaray’ın çok önünde. bunun nedeni galatasaray’ın iyi niyetli olması ve yaptırımını yeterince etkin uygulamaması.

    tüm galatasaraylı kardeşlerime açık çağrımdır. trt spor’da, bein sport’ta ve diğer tvlerde kim galatasaray’ın hakkını vermezse protesto edelim. buna neden olan siyasiler ise oy vermeyelim, kurumlarsa protesto edelim, özel tvleri boykot edelim. bunu bir kez yapalım allah rızası için bakın bir daha bu sinsiler, nefret kusan fenerliler ötecek bir mikrofon bulabilecekler mi?

    ben şimdiden söylüyorum, maçlar ertelenmezse, ak parti’ye asla oy vermeyeceğimi ve verdirmeyeceğimi buradan ilan ediyorum. gücüm ne kadarına yeterse o kadar aleyhe çalışacağım. milyonlarca galatasaraylı, iki-üç kişiyi etkilese 3-5 milyon oy yapar. üstelik ülkenin %42’si galatasaraylı. ülkedeki tüm siyasilere dişimizi göstermeliyiz. göstermeliyiz ki, galatasarayla asla oynanmayacağını hepsi anlasın. biz böyle iyi niyetli olmaya devam edersek, korkarım bizi budala yerine koyacaklar.

    ayrımcılık istemeyiz ama hakkımızı da yedirmeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın