• 7
    2020 tokyo olimpiyatlarına katılacak tekvandocu. benim anlamadığım irem yaman'dan daha az çağdaş, daha az modern türk kadını olduğuna nasıl karar verildi? çünkü ben bir türlü anlayamadım. bazı insanlardaki bu yeteneği kıskanıyorum. daha güzel olan daha çağdaş mı oluyor yani? ayrıca çağdaşlık bir olimpiyat kıstası falan mıdır? böyle mi liyakat sağlanacak?

    ayrıca bir de şu var; irem yaman yıllarca sıralamada yüksekmiş, madalyalar almış bundan dolayı son sıralamada geçildi diye vize alamaması haksızlıkmış. hatice'nin puanı sıfırdı da bir maçla gitmedi herhalde. o da hemen arkasındaymış, son anda geçmiş işte.

    arkadaşlar ciddi misiniz siz? sporun temel olayı budur zaten. 1000 metre kaçıncı sırada koştuğun değil, foto finişte kaçıncı olduğun önemlidir. 33 hafta lider olman önemli değil, 34. haftayı lider bitirmen önemlidir. bunu herhalde en iyi galatasaraylıların bilmesi gerekir.

    evet, irem yaman reklam yüzü olarak daha iyi olabilir. bunu diyen arkadaşların birçoğu ''örnek türk kadını'' olarak irem yaman'ı daha çok yakıştırıyor olabilirler ama sporun kendi kuralları vardır. irem yaman hakkı yendiyse sonuna kadar arayabilir ama hatice kübra ilgün kendisine yapılan torpilci, hak etmedi iftiralarını ve diğer küfürlerin hiç birini hak etmedi. ama maalesef sosyal medya ulemalarının lincine uğruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın