• 491
    kesinlikle futbolculara kızmayacağım maçtır. her şeyi denedik. pozisyonlara girdik. herkes terinin son damlasına kadar savaştı ve ruhunu ortaya koydu ama o top direklerin arasından girecek yoksa yenemiyorsun. bana bu maç çok ümit verdi, bu zemine rağmen, karşında bu kadar diri ve ikili mücadeleler konusunda ligin belki de en iyi ekibine karşı eze eze top oynadık. bizim takım çok zor puan kaybeder. ligin daha boyu uzun. bu oyunla beşiktaşı da trabzon'u da yeneriz, en ufak şüphem yok.

    tek korktuğum rakibimiz başakşehir çünkü belli dönemlerde sivas'tan topu geri kazanmakta zorlandık ve başakşehir ayağa sivastan daha iyi top oynayabiliyor. başakşehir maçında başka bir oyun oynamalıyız,

    ayrıca sivas'ın aman aman atağıda olmadı. boş beleş bir penaltı, yenen golde bile mert hakan'ın dizine çarpıp girmesi. penaltı bile musleranın kurtarmasına rağmen oyuncunun önüne düşüp rezil bir vuruşla gol olması. bizim kaçırdığımız 3-4 %100 lük pozisyon. gerçekten oyunu oynadık, biraz onyekuru topu önüne atmak yerine birde vurmayı denese, biraz zemin pas oyununa daha müsait olsa şuan burada 4-1 5-1 i konuşuyor olabilirdik. çok yazık oldu, umarım aramayız bu puanı.

    herşeye rağmen helal olsun çocuklar. yenilseydiniz bile düşüncelerim değişmezdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın