• 6
    parçalı yine allahın emridir. 2009-2010 sezonunda kullandığımız klasik parçalı + beyaz şort aslında tam benim sevdiğim gibi; basit. onun kıymeti, bu kadar başımızın tacı olmasının sebebi orada gizli zaten; futbolun o sezonlarca aynı formayla oynanan basit günlerinin nostajisini taşıması.

    fakat 2010-2011 sezonunda parçalı tasarımını bu sezonda kullandığımıza benzer şekilde yapmak, taraftara aynı formayı tekrar satmak olacaktır. o yüzden daha önce olduğu gibi parçalı forma tasarımı daha modernize edilerek, nostajiden çok şıklık amacı güdülerek tasarlanabilir. aria reklamlı güzel bir parçalımız vardı, siyah şortla giyilirdi, omuzları da siyahtı; formaya bakınca aklına gelen belki de en son şeydi metin oktay, düşün... ama en güzel tasarımlardan da biridir.

    siyah forma iki sezondur yok, fakat çok da bir şey söyleyemiyorum. söyleyince kendimi sürekli aydın yılmaz'ın oyuna alınması için ısrar edip sonradan mahçup olan, güvendiği genç futbolcu tarafından mahçup edilen taraftar gibi hissediyorum. bendeniz bir siyah forma sempatizanı olsam da, siyah formanın artık sarı ve kırmızının siyah üzerinde ne kadar asil durduğunun farkına varmış biri tarafından tasarlanmasını istiyorum; lütfen yahu...

    turuncu, mor, turkuaz, altın sarısı, gümüş rengi gibi bir çok radikal acaiplik yapıldı; yapılsın... ama zannetmiyorum ki kulüp tarihinde yatay çubuklu forma bir kez kullanmış olsun galatasaray? bu kadar dibinde böyle bir olay varken, mor'a kadar gitmek neden?

    anketle belirlenecek ise internetten değil, sadece gsmobile kullanıcılarının katılabileceği şekilde sms ile yapılsın; sırf sabote etmek için kimse geçmez herhalde gsmobile'a. ulan zimpanelli sirki'ne döndü ortam turuncuydu, mordu derken...
App Store'dan indirin Google Play'den alın