• 4284
    bir zamandan sonra başarı grafiğinin düşmesi hatta tabiri caizse patlamasının asıl sebebi kötü futbol, sakatlıklar ya da yönetim beceriksizliği asla değil, değil, değil, değil. futbol asla sadece futbol değildir.

    kötü gidişatının bir numaralı sebebi takımı taşıyan ekibin neredeyse gençliğinde veyahut kariyerinde diğer rakip takımlarla bağı var. kadrosunda bulunan futbolcular başakşehir, galatasaray, trabzonspor, beşiktaş'ta oynamış hatta özellikle gençliğinde galatasaray sevdalısı olan epey epey bir futbolcu var. istediğin kadar iş ahlakın olsun maçın bir dakikasında tansiyonun yükselip şekerin düştüğünde devreye iş ahlakı değil, duyguların girer. bir takımın bu kadar heterojen olması çok yanlış. türkiye gibi ikinci sınıf futbol ülkelerinde futbol beceri ile değil heyecanla oynanıyor. fenerbahçe bu hatayı yaptı, fenerbahçeli olmayan bir çok futbolcu ile başarılı olabileceğini sandı ve yanıldı. spor programlarında istedikleri kadar fenerbahçe'de suçluyu yanlış ve kötü futbol olarak değerlendirsinler, değil. fenerbahçe futbol takımı fenerbahçeli değil.

    bu konuyu fenerbahçe'yi tartışmak için açmıyorum, biz bu durumlara düşmemek için açıyorum. çünkü bu durumlara biz de düştük(u: ryan babel, mustafa kapı, abdullah ercan, elvir boliç, servet çetin,......ve de onlarca), kıyısından döndük ve tekrar düşmemek gerekir. çünkü galatasaray bir his takımıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın