resim
Jean Michaël Seri
Takım:Hull
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1708
    türkiye'nin adamın ne olduğunu anlaması yarım devre sürdü.
    bu adamı daha önce gerçekten izlemiş ve ne olduğunu bilen bir kaç futbol sever ise uğradığı muamelenin yanlış olduğunu, oyunun seri üzerine kurulması gerektiğini ısrarla yazdı.

    sezonun ilk devresini düşünün.

    selçuk'la, nzonzi ile saatlerce topu defans hattından çıkaramadığımız kısır ve bunaltıcı maçları. bir de seri'nin ayağından yağ gibi akan topları. rakiplerin artık pres yapmaya korkar hale gelmesini...

    şimdi üzülerek sözlükte sanki düşmanmışız gibi davranan bazı yazarları görüyoruz. fatih terim ile alakalı başlıklara koyduk mu minvalinde laflar ediyorlar.

    hayır arkadaşım. fatih terim biz neyi eleştiriyorsak onu düzeltti. ne yapılsın dediysek onu yaptı. o yüzden takım ritmini buldu. bu gün orta sahamızı selçuk'la kur, ömer ve seri'yi yedek oturt, babel'i ilk 11'e yaz, her topu babel'e şişir yine aynı maçları oynarız.

    hepimiz galatasaray'ın başarısını istiyoruz. sadece herkes futbola farklı bakıyor, görüyorum ki farklı da yorumluyor. çünkü farklıyız. sen fatih terim ne biçim koydu kendisini eleştirenlere diye görüyosun başarıyı, ben "oh be terim sonunda doğruyu yapmaya başladı, takımı hakkını vere vere kullanıyor" diye görüyorum başarıyı. ama farklıyız işte. en başından beri farklı bakmışız. güzel olan da bu farklılık. farklılığı kaldır, aynı olalım, o zaman bu sözlüğün de anlamı kalmaz.

    farklılık güzel ama düşmanlık kötü.
    rica ediyorum kimse kimseyi düşman görmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın