• 4641
    https://twitter.com/...059797652066306?s=20

    "ben, size taarruz emretmiyorum; ölmeyi emrediyorum!"

    atamızın çanakkale'de söylemiş olduğu sözdür. düşmanı yurdumuzdan atmak için nice canlar siper edildi, nice kanlar döküldü, yüz binlerce şehit verildi...

    zaferle sonuçlanan büyük taarruzdan sonra da her yıl 30 ağustosta zafer bayramı kutlarız. atamızı ve şehitlerimizi anmak için kutlarız, gövde gösterisi yapmak için kutlarız, gurur duymak için kutlarız...

    ulan videodaki kansız şerefsizler, size söylüyorum; allah belanızı versin sizin. siz türk mürk değilsiniz çünkü hepimizin ortak değeri olan zafer bayramımız için "zafer bayramında zaferinizi s..k...m" diyorsunuz. kansızsınız, hainsiniz, vatan düşmanısınız.

    birçok yorumcu ve medya kuruluşu buna holiganlık diyecek ve her takım taraftarında bunun var olduğunu dile getirip bu soysuzları aklamaya çalışacaklar. bu holiganlık falan değil, bu düpedüz hainliktir ya bu kadar da olmaz.

    kurucumuz ali sami yen'e küfrettiler, efsanemiz metin oktay'a küfrettiler, oyuncularımıza ırkçılık yaptılar, armamıza etmedikleri küfür kalmıyor; hepsini sineye çektik ama azdıkça azdılar, alçaklaştıkça alçaklaştılar ve dolaylı yoldan atamıza küfür etmeye kadar geldiler. eğer videodaki kişilerin tek tek tamamına halkı kin ve düşmanlığa sevk etmekten, ortak değerlerimize küfür etmekten soruşturma açılmazsa yazıklar olsun. eğer kulübümüz bunun peşinde düşmezse onlara da yazıklar olsun.

    https://gss.gs/cgo.png bu kansızdan başlayabilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın