• 1049
    sakin kaldığımız maç oldu. oyuncularımız da, teknik ekibimiz de sadece futbola odaklıydı ve sakindi. böyle olunca kalite farkı ve oyun gücü net olarak ortaya çıktı.

    fatih terim, maç boyu kendisine edilen küfürlere, tüm yaşanılan sürece rağmen, sakindi. kendisini iten deniz sürüç'e bile karşı sakin ve yapıcıydı. bu tutumu tüm takıma sirayet etti. sadece futbola odaklanmış bir fatih terim, gerçekten durdurulamaz oluyor. tıpkı 4. döneminin ilk zamanları gibi. umarım bu hali devam eder.

    donk'un misal bir isveçli olmadığına beni kimse ikna edemez. seri ise, turnusol oldu. bir oyun planı olan, pas almak için mesafe kateden futbolcuların olduğu bir takımda, sadeliği ile devasa bir fark yarattı. onyekuru'nun alan bulmasında, el tigre'nin çok önemli etkisi olduğuna inanıyorum. pozisyon bilgisi ile bir santraforun topa doğru düzgün dokunmadan neler yapabileceğini gördük.

    daha iyi olacağız umarım. daha iyi olmalıyız, çünkü belli ki 20/21 sezonunda şampiyonlar ligi müziği, yine ali sami yen'de duyulacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın