• 37241
    galatasaray formasını senelerce giymiş bir sporcu olarak ne kadar objektif bakabilirsem o kadar bakmaya çalışacağım. bizim galatasaray formasını giymenin ne demek olduğunu verdiği onuru, gururu bilmeyen veya anlamak istemeyen herhangi birine bunu anlatmak gibi bir misyonumuz yok. bu her branşta geçerli. bunu bir kere galatasaray sporcusu olarak söylemek isterim. bu bir duygudur. kimse de bunu bu şekilde görmek veya yaşamak mecburiyetinde değil. kimseye de illa bizim gibi yaşayacaksın demek gibi bir misyonumuz yok. ama bunu söylemekle beraber, aynı fikirde olmadığımız bir sporcumuzu, genç bir kardeşimizi de taraftarın önüne atar gibi bir söylemde bulunmayı da ben doğru bulmuyorum.

    gomis'de de benzer durum yaşandi
    bu olay sadece mustafa kardeşimiz için yaşanmadı. gomis'in transferi sırasında da benzer bir durum yaşandı. bir profesyonel sporcumuzla, kulübe destek ve emek vermiş birisiyle farklı fikirlerde olabiliriz, farklı talepler de gelebilir. yönetim de zaten bu farklı talepleri yönetmektir. bu noktaya gelmeden orta noktayı bulmaktır. o gün yaşadıklarımızın sonrasında hala aynı yeri doldurma noktasında sıkıntılarımız var ve milyonlarca euro harcamalar yaptık. yani bir şeyi yaparken onun sonrasında gelebileceği noktaları kulübe doğuracağı sonuçları da ön görmek gerekir. ve sadece anlık taraftar tepkisinden korkarak bu tarz kararlar alınmamalı. koskoca galatasaray kulübü sosyal medyada küçük ama sesi yüksek çıkan bir grubun verdiği reaksiyonlara veyahut o söylenenlere bakılarak yönetilemez, karar alınamaz. galatasaray'ın ilkeleri, değerleri doğrultusunda bunlar değerlendirilir.

    bu şekilde iletişim doğru değil
    dediğim gibi bir uzlaşmazlık olmuş olabilir ama zaten bu uzlaşmazlık bugüne gelmeden halledilmiş olmalıydı konu her neyse. ama oyuncumuz bir şekilde galatasaray formasının değerini, onurunu, gururunu bilmiyorsa, taşımıyorsa o konuda da diyecek bir şeyim yok. bizim kimseye bunu anlamak gibi bir misyonumuz da yok. yolu açık olsun der, bugüne kadar ki hizmetleri için teşekkür ederiz. sessiz, sakin bir şekilde yolları ayırarak kimseyi rencide etmeden de bu iş halledilebilirdi. orta nokta bulunacaksa da bu yöntemle değil. medeni bir şekilde masaya çağırıp nedir dersiniz uzlaşırsanız çözülür eğer olmasa da teşekkür edersiniz. bu şekilde iletişimin yapılmasını doğru görmüyorum.

    (bkz: ozan korkut)

    kaynak: bize* verdiği röportajdan bir kesit. https://bit.ly/2V97SUf
App Store'dan indirin Google Play'den alın