resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2477
    hakemler aleyhine hata yaptığı için değil, kuralları doğru uyguladığı için ağlayan bir spor kulübü başkanı. başkan demeye bin şahit. ''benim olacak düldül, vurucam kırbacı, vurucam kırbacı'' tadında bir başkandır kendisi. burada düldül çok sevgili fenerbahçe'si tabii ki.

    gelelim ali efendinin amatörlüğe devam ettiği algı operasyonlarına. daha minicik bir basın toplantısına korkudan, gazeteci adı altında, bütün sorulara ''başkanım şöyle iyisiniz, böyle mükemmelsiniz'' tadında başlayan gfb üyesi muhabirleri doldurup, başkanlara canlı yayında düello teklif etme cesareti her babayiğidin harcı değil. bahsettiği adam mustafa cengiz ayrıca. liseciler uğraşamıyor, bizim ali düelloya davet ediyor bildiğin.

    hakem hatalarına gelecek olursak; geçtiğimiz sezonda ki konyaspor, beşiktaş, rizespor ayrıca fenerbahçe maçında çok sevgili hakemi ali palabıyık efendinin yaptıklarının yüzde 10'u bu arkadaşa yapılsa, yağlı urgana boynunu geçirmişti. var kayıtları için abdurrahim albayrak'ın söylediklerine destek verseydi eğer, konyaspor maçında ne konuşulduğunu kendisi çok iyi bildiğinden, ne federasyon kalırdı, ne de kendisi.

    kendisi, ahmet ercanlar'ın zengin şubesidir. zeka olarak kıyaslarsanız ikisinin arasında tek bir fark bulamazsınız. sadece ahmet garibinin babası, evladına iyi bir servet bırakmamış. kendisine ahmet ercanlar tadında bir gelecek diliyoruz. ayrıca maçlarımızı kendisinin yönetmesini, var hakemininde ahmet ercanlar olmasını istiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın