• 37230
    "aynı renge gönül veren insanların bir araya gelip yarattığı bir sinerjinin peşindeyiz, armanın peşindeyiz. buradaki herkes bu duygular içinde. ali sami yen 1905 derneğimizin, galatasaray camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. buradaki değerli arkadaşlarımız galatasaray'ın kutlu şampiyonluk yürüyüşüne her zaman destek olacaklardır. bu desteğin sadece manevi değil, maddi boyutta da olmasını diliyoruz."

    "endişe sadece bizde değil, bütün liglerde yarışan tüm takımlarda hakemlerle ilgili endişe var. hakemlerin art niyetli ve önceden hesaplı olduklarına inanmak istemiyorum. futbolun dostluk, kardeşlik ve eşitlik kuralı içinde bir yarış olduğuna inanıyorum. bu inancımın sürmesini istiyorum. önümüzdeki derbi maçta hakemin en az şekilde sahaya müdahale etmesini istiyorum. son malatya maçımızda yerden gösterilen bir pozisyonda sanki oyuncumuz penaltı yapmış gibi gösteriliyor. üstten gösterilen pozisyonda bize göre dizine çarpıyor. tartışma bitmez ve sonlanmaz. futbol bunun için güzel. rakiplerimiz bizim düşmanımız değil. hepsi bizim kardeşimiz, arkadaşımız, yakın akrabamız. eşit ve dostça yarış içinde görüyoruz bunu. lütfen böyle değerlendirelim. ortamı gerici değil, lütfen barış ve dostluğu spor kanalı ile artırıcı şekilde değerlendirelim."

    "kazanmaya alışmış durumdayız. bunun sürmesini bekliyoruz."

    "derbi öncesi hakemleri etki altına almak, bunun sonucu olarak onların kendi lehine haksızlık yapmaları ve rakip aleyhine yanlış karar vermelerine sebep olunması çok yanlış bir şey. bu mevcut hakemlere, onların adil olma duygularına hakaret olur. bunu lütfen yapmayalım. hakemlerimiz cesur olsunlar, gördüklerini çalsınlar. adalet dağıtmasınlar, adil olsunlar. aleyhimize de olsa gördüğünü çalmalı hakemler."

    "fenerbahçe, beşiktaş, trabzonspor, eskişehir, bursa, adana, kocaeli, samsun gibi takımlar bizim değerli rakibimiz, kesinlikle düşmanımız değil. biz orada 6-0 kaybettik, 7-0 da kazandık. yine olabilir. yeter ki bu ülkedeki dostluk, huzur ve güven bozulmasın. coğrafyamızın içinde bulunduğu şartlar ve sıkıntılar belli. yöneticiler olarak ortamı gerecek ve gerilimi artıracak söylemlerden lütfen kaçınalım."

    mustafa cengiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın