resim
Sofiane Feghouli
Takım:Karagümrük
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 4581
    nedir bu arkadaşın özelliği? neden eleştirilmiyor yeterince? bakın kötü oynamak problem değil. herkes kötü oynadı bu takımda istisnasız. muslera bile zaman zaman eleştirildi. fatih terim de öyle. işini iyi yapamamak eleştiri sebebidir ve dozu abartılmadığı sürece sorun değildir.

    ama bu arkadaş yürüyor? saha yürüyor yahu. yaşlı desen adem, falcao falan kendisinden daha yaşlı ama çok koşuyorlar, kondisyon desen emre akbaba 1 senedir yok kendisinden çok koşuyor. arkasında hangi bek olursa olsun galatasaray ilk onbirinin en yalnız adamı oluyor. linnes gibi isyan nedir bilmeyen bir adam bile 16 şubat 2020 galatasaray yeni malatyaspor maçında açtı kollarını iki yana defansa yardıma gelin dedi resmen. he desem ki inanılmaz bir futbol oynuyor, 10 kişi savunma yapmayı tölere edebiliriz bu hücum gücü sayesinde. yahu o da yok? normal, yavaş, orta saha özellikli bir kanat işe. e ilk 6 ay zaten yok. yıllık kendisine bonuslarla tam 4.5 milyon euro ödüyoruz (sneijder maaşı) ama cl'de ve ilk yarılarda 3 yıldır 0 katkı. ligde son düzlükte sol ayakla gelişine 2 tane harika gol atacak diye bütün sezon yarım bir takım gibi oynatıyor bizi. ve bu adam eleştirilmiyor. neden? sebebi ne? 3 aylar topcusuymuş. burada hiç kimse 3 aylar taraftarı değil ya da fatih hoca 3 aylar hocası değil feghouli niye 3 aylar topcusu? ayrıca 3 aylar topcusu falan da değil, bu sene hiç bir şey oynamıyor.

    lütfen kendine gel soso, ben artık yoruldum senin koşmaman yüzünden takımın çektiklerinden. çünkü eleştiriler yavaş yavaş sana doğru da gelecek. yavaş ama sert. bilgin olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın