resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 4614
    çok kolay adam asıyoruz. çok çabuk gaza geliyoruz. sadece taraftar olarak değil ülkece sorunumuz bu. sakatlık kendisinin suçu değil öncelikle... her futbolcunun başına gelebilen bi durum. bu sakatlık belası yüzünden r9'un futbol hayatı erken bitti. damağımızda tat bile bırakmadı. gözümün görmüş olduğu en büyük futbolcudan bahsediyorum bak, sakın bana messi ve cristiano ronaldo demeyin, şu an dünyanın en iyileri bunlar ama bu adam bambaşkaydı. ama sakatlanıyorlar işte. bu işin doğasında var. ha profesyonel yaşamasa, alemci olsa ya da yeterince çalışmasa anlarım ki gayet çalışkan bir insan. bir de adam prime döneminde dünyanın en önemli 3 5 golcüsünden biriydi yahu el insaf.

    yaşına takılanlar var, messi kendisinden 1 yaş küçük, ronaldo ise 1 yaş büyük. kendisinden 5 yaş büyük olan zlatan milan'a kurtarıcı olsun diye geldi. ezbere yorum yapmamak lazım. futbol oynama süresi uzadı artık. futbolcuların olgunluk yaşları 30'a dayandı hatta. o yaşa kadar kaybettikleri tek şey hız, belki çeviklik. ama kazandıkları şeylerle kaybettiklerini kolayca unutturabiliyorlar..

    sözün özü, şu an bile dünyanın en iyi golcülerinden biridir kendisi. sağlıklı oynadığı her maçta da gereken performansı göstermiştir. suyun karşı tarafı kendisinden 10 kat daha az yetenekli vedat'ı baş tacı ederken bizim şu yukarıdaki muhabbeti yapmamız gerçekten ayıp. rvp muhabbetinden dolayı yapıyorsunuz bunu tamam da rvp geldiği süre boyunca fenerbahçe'yi önemsemedi. yatmaya geldiği, parasına baktığı o kadar belliydi ki, bir de falcao'ya bakın. allah aşkına hangi hareketi rvp'ye benziyor tek bir örnek verir misiniz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın