• 75
    inanılmaz kötü bir teknik direktöre sahip takım. yoktan sebeplerle ilhan palut'u gönderdikten sonra kariyerinde en üst nokta tuzlaspor olan bayram toysal'ı getirmek için takım yönetiminin motivasyonu neydi gerçekten çok merak ediyorum.

    ilhan palut'un yerleştirdiği oyun içi disiplin ve saha içi dağılım ile birkaç hafta daha idare eden ve ilk yarının sonunda 9 puanlık bir fark yakalayan takım haftalardır freni patlamış kamyon gibi gidiyor. takım dizilimi o kadar rezil durumda ki kubilay sönmez'i defansın önünde çapa gibi oynatıp etrafında hiç kimsenin olmadığı, rakiplerin kaptığı her topta çoğalarak gelip pozisyon bulduğu ne üdüğü belirsiz tuhaf bir hale getirdi takımı.

    şu an oynanan 15 şubat 2020 hatayspor akhisarspor maçının ilk devresinde takım 3-1 geride ve yenilen gollerin tamamı birbirinin kopyası. hiç mi gözünün önünde olanları görmezsin be adam? hiç mi müdahalede bulunmak aklına gelmez?

    rakip elini kolunu sallaya sallaya gelirken sadece izlemekle yetinen kişi 2. yarıya 3 değişiklik birden yaparak başladı. nereden tutarsan elinden kalan bir durum.

    çok uzun yıllar sonra bu yaz memleketime dönecek olmanın hayalini kurarken bu maç itibariyle net anladım ki hatayspor bu sene yine yeniden süper lige çıkamayacak. emeği geçenlerin eline sağlık.

    edit: hatayspor maçı 3-2 kaybetti. maç sonunda yüm stad bayram istifa diye bağırdı. ama sebepsiz yere ilhan palut'u gönderip bu adamı getiren yönetim duymamıştır bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın