resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 1662
    hakeme "şerefsiz" imasında bulunmasına karşın disiplin kurulana sevk edilmeyişi ile hangi kulübün gerçek anlamda korunduğunu gözler önüne seren, fenerbahçe'nin tek şampiyonluklu efsane hocası. sezon başında fatih terim'e verilen çok ağır cezayı "tff belki de mesaj vermek istiyor. 'bundan sonra bu tür açıklamalara karşı sıfır tolerans var' demek istiyor." diyerek savunan birtakım spor yazarlarının* şu anki pozisyonlarını da merak ettirmiştir.

    öncelikle "ben sana şerefsiz desem nasıl olur?" cümlesinin bir insana aslında şerefsiz demek anlamına geldiğinden kimsenin şüphesi yoktur sanıyorum. demek oluyor ki, ersun yanal'ın bünyesinde görev verdiği hakeme ettiği hakareti görmezden gelen tff'nin vermek istediği mesaj açık: "şükrü saraçoğlu stadı'nda yapması gerektiği eyyamı yapmadığı için fenerbahçe hocası tarafından 'şerefsiz' sıfatıyla anılan hakemimiz ümit öztürk'e uygun görülen bu sıfatta bir sorun görmüyoruz."

    aslında başına gelecekleri az çok kestirmiş olmasına rağmen o statta gördüğünü çalan ümit öztürk kimin şerefli kimin şerefsiz olduğunu kanıtlıyor ya, neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın