• 117
    panzehiri bulunmaz bir hastalık bu. takım iyi giderse zaten maç gününün gelmesini iple çekiyorsun, işler kötü giderse ne kadar kızıp sövsen de maç saatini kendini bu renkleri izlemekten alıkoyamıyorsun, çok ilginç bir büyü bu.

    sezonun tatile girdiği bölümde transfer sezonu da hareketsiz geçiyorsa tam bir kahır, anksiyete, panik atak gibi rahatsızlığı olan renktaşlarımın hastalılarının nüksettiğini çok bilirim bu dönemde * ertesi gün yine galatasaray'ı izleyemeceğinin verdiği tatsızlık, huzursuzluk..

    velhasıl kelam galatasarayımız ekmek su gibi bir ihityaç olmuş bünyede, galatasaray olmasa da yaşar mıyım, elbet yaşarım ama faiksiz safiye soyman gibi, xavi'siz iniesta gibi. 30 yılımı devirdiğim şu ömrümde senin yerine koyabileceğim bir şey yok galatasaray. bir kuruma nasıl bu kadar yürekten bağlabilir insan, bizimkisi gerçekten hastalık..
    sen hep yaşa galatasaray, sen hep ailemizden biri ol, torunlarımıza bırakacağımız en güzel miraslardan biri ol. hayatın tuzu da biberi de sensin. şu boktan dünyayı biraz katlanılabilir hale getiren sensin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın