resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 1193
    kimsenin kendisine kötü oyuncu demediği benim bakış açıma göre iyi bir takım oyuncusu, genel geçer özelliklerdeki santrfor. benim için iyi bir santrfor ülkemizden örnekle gomis, şükür’ün 90’lar sonu versiyonu, jardel, sörloth, milan baros ve benzeri ne olursa olsun skor yapmaya bakan ve ölümcül anlarda oyun değiştirecek topu kaleye sokan oyuncular.
    santrfor alıyorsam ve takımımda başka skorer oyuncum da yoksa (bkz: fenerbahçe), kusura bakılmasın ama santrfor vurduğunu atsın isterim. orta sahadan top kapmayı da bir zahmet skor yapamayan diğer oyuncular hallediversin. max kruse de olmasa vedat muriç’in orta sahada dolanması yüzünden neredeyse gol atamaz hale gelecek fb ki iki haftadır kaleye şutları yok zaten.
    ha bu durum teknik direktör seçimidir ya da vedat’ın oyunudur onu bilemeyiz. ama sörloth da orta alandan topla çıkıp sıfırdan pozisyon yaratıp skor yapıyorken vedat muriç’in bence daha alması gereken yol var. dünkü maçın ilk 20 dakikasında soldan rodigues’in kestiği topa kale sahası içinden dağlara gönderdi mesela. jardel, sörloth, şükür, baros gibi kurtlar bu topları noluyor demeye kalmadan kaleye tıklatıyorlardı.
    dediğim gibi vedat muriç bence harika bir takım oyuncusu. ama kendisinin son vuruş, pozisyon alma, deplase ve hız alanlarında standart bir santrfor olduğunu düşünüyorum. bizde oynuyor olsaydı muriç’in vedat derdiyok olmayacağını kimse iddia edemez. benim fikrim. fanatik veya antucu kafası değil adamın istisnasız her maçını izleyerek yazıyorum. ayrıca vedat zorla beğenilecek kanunu çıktı da haberimiz mi yok? beğenmeyen beğenmez kime ne...
App Store'dan indirin Google Play'den alın