resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2855
    futboldan anlamadığı kadar yaşanan olayları da anlamamış olduğu ortaya çıkan futbol anlamında son derece çapsız sağ bek.

    https://ajansspor.com/...hammul-etmedi-355253

    4.75 m euro o dönem yerli transferi için "ööööööööööf" bir bonservis değildi canım kardeşim. kimlere ne paralar ödendi. konu, senin yıllık olarak bu kulüpten kazandığın yıllık 1.5 m euro idi. sen adam olup, "bu paralar benim üzerimde baskı yaratıyor maaşımda indirime gideyim" deseydin, yıllık ne bileyim 300-500 bin euro'ya oynasa idin, ne kadar kötü olursan ol - ki bu galatasaray'ı diğer takımlardan ayıran hususlardan bir tanesidir - taraftar seni sadece yetersiz bir topçu olarak görürdü, ancak hiçbir zaman "nefret objesi" olmazdın. ayrıca iş ahlakı olan bir sporcu olup, tıpkı ömer bayram gibi, istenmeyen bir sol bek iken, kimsenin gitsin demediği bir rotasyon merkez ve kanat oyuncusuna dönüşebilirdin belki.

    sen konuyu doğru yorumlayıp yapman gerekeni yapsan, bugün ben de burada, "çapını bilip maaşında indirime gitmiştir, kendisi ile imzalanan 5 senelik sözleşme sonucunda kendisine ödediğimiz rakam 2.5 m eurodur, yeri geliyor bu parayı 1 senede verim alamadığımız adama veriyoruz" derdim. bak geçen sene herkes gömerken, senin sol bek versiyonun ömer, ben ve bir takım insanlar tarafından "tamam kötü, ama aldığı maaş ile gömülmeyi hak etmiyor" dedik; ömer de sağolsun iş ahlakı sahibiymiş, çalışarak bileğinin hakkı ile formayı, farklı pozisyonlarda olsa da aldı. sen? hak etmediğin paraları alıp yattın. fark var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın