• 4553
    federesyon başkanı fenerbahçe eski 2. başkanı, federasyon başkan yardımcısı aynı şekilde yine fenerbahçe eski 2. başkanı, ayrıca tahkim ve pfdk başkanları da hem fenerbahçeli hem ortaklar. mevcut başkanları, tff başkanı ve mhk başkanını lle kafalarına vura vura gizli olarak özel ofislerde buluşabiliyorlar. utanmadan çıkıp hakem atamalarının hesabını sorduk diyebiliyor.tüm bu yaşananların üstüne en kritik maçlarına en has hakemleri ali palabıyık'ı takır takır verdirebiliyorlar.

    ayrıca sene başında dönemin cumhurbaşkanı erdoğan 25 yıllık fenerbahçe üyeliğinden sonra spor bakanı, tff başkanı ve yardımcılarının katıldığı fenerbahçe kongresinde divan üyesi seçiliyor. hatta bunların gerizekalı yorumcuları serdar ali çelikler de diyor ki erdoğan üye olduğu günden beri fenerbahçeye ciddi olarak saldırıyorlar. peki saldıran kim? damat berat. /facepalm

    demem o ki hiç sevmem ama bu iş ne zaman damat'a geldi de ona yıktılar herşeyi anlamadım. eğer arkasındaki siyasi desteği yarıştıyorsak fener trabzona karşı 10-3 falan önde. neyin kafasını yaşıyorlar merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın