• 197
    en fazla futbol, sadece futbol; daha fazla tiraj, daha fazla rating sloganlarını benimser türk spor (!) basını; bu uğurda en ufak bir vicdan azabı duymadan insanları kandırır kolayca.

    (bkz: x galatasaray'a cok yakin) (bkz: y 'baskanim beni al' dedi)

    yaptıkları haberleri bir galatasaraylı değil, yalnızca bir futbolsever olarak takip ettiğinizde bile kolaylıkla çileden çıkmanızı sağlar türk spor basını.çünkü çoğu zaman fenerbahçe'yi sıkıntılı dönemlerinden kurtarma reaksiyonlarında katalizör görevi görürler.

    (bkz: aziz yıldırım faktörü)

    kalitesi en fazla kahvede maç yorumu yapan amcamın seviyesine çıkabilen objektif görünümlü sinsi kişilik rıdvan dilmen'i 'yılın spor yorumcusu' ödüllerine boğar türk spor basını.

    galatasaray premier lig referanslı lucas neill'i süper lige getirdiğinde (burada vurgulamak istediğim takım değil futbolcu;x takımına gelse de aynı şekilde düşünürdüm) birkaç aklı başında yazar haricinde (bkz: uğur meleke) bir allahın kulu da eline kalem alıp iki satır yazmaz adam hakkında.

    konu saptırma amaçlı gökhan ünal transferi ise neredeyse meclis gündemine gelecek bir hadise olup çıkar.antalya havalimanında adamı taraftar misali ordu halinde karşılayıp devlet adamı muamelesiyle ayaküstü basın toplantısı yaptırırlar.

    'memlekette kim işini düzgün yapıyor ki bu adamlar yapsın?' dedirtir insana türk spor basını.
App Store'dan indirin Google Play'den alın