resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17402
    dogum gunun kutlu olsun koca kafa!

    birkac yazar var hergun basligina nefret kusan. baktim, adam arda turan basligina son 1 yilda 50 entry girmis biri. aralik'tan beri de 30'a yakin. bu kadar mi bos beles olur bir insan, bu kadar mi nefretle dolu olur.

    hergun altyapimizdan dunya yildizi cikarmiyoruz. her galatasarayli bu hikayenin mutlu bitmesini ister. kendisini cok seven biri olarak futbol anlaminda katki verir mi diye ben de dusunuyorum. arda her zaman kendini sevdirdi ve sevildigi yerde de basarili oldu. omer'in yildizlastigi takimda eski arda'nin yarisini oynayabilse yine sevilir.

    dogum gununde yuvasina doner mi? bilemiyorum. futbolu galatasaray'da bitirmese bile hepiniz biliyorsunuz ki yarin birgun hoca olarak bu takima gelir. bugun hoca olan eski futbolcularin hepsinden daha zeki ve futbolu biliyor.

    galatasaray'da oynayan nice karaktersiz futbolcu oldu. kimisi taraftarin sevgilisi dahi oldu. bu oyunculari midesi kaldiran adamlar arda yuzunden takimi birakacak oluyor. gel de gülme... galatasaray taraftari gs sozluk'ten, twitter'dan ibaret degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın